Let's make cupcakes!

Τα γλυκά και λαχταριστά cupcakes που φοριούνται ως κολιέ, charms αλλά και ως σκουλαρίκια, φτιάχνονται πανεύκολα! Τα συστατικά της επιτυχίας;;
Μπόλικη φαντασία και διάθεση!!

Το tutorial είναι απλό και για να φτιάξουμε ένα cupcake θα χρειαστούμε πολυμερικό πηλό σε όποια χρώματα θέλουμε, μια γράνα με κρικάκι και μια λεία και καθαρή επιφάνεια!

Ξεκινάμε με την βάση του cupcake. Παίρνουμε ένα κομμάτι πηλό και το πλάθουμε σε μπαλίτσα. Έπειτα, την τοποθετούμε στη λεία επιφάνεια και την πλάθουμε από την μία άκρη ώστε να πάρει σχήμα 'γλάστρας". Δουλεύουμε και με τα χέρια αν χρειαστεί!





Έπειτα για τη "βουτυρόκρεμα" παίρνουμε ένα κομμάτι πηλό σε άλλο χρώμα, το πλάθουμε σε μπαλάκι για να μαλακώσει και μετά το πλάθουμε σε ένα μακρύ κομμάτι.


Χρειάζεται να είναι αρκετά μακρύ ώστε να φτάσει να το περιτυλίξουμε στη βάση. Μόλις έχουμε τελειώσει με το πλάσιμο το τυλίγουμε γύρω από τη βάση σε σχήμα πυραμίδας!


Τώρα μας έμειναν τα "toppings". Παίρνουμε το τρίτο χρώμα πληλού και το πλάθουμε σε μικρά-μικρά μπαλάκια.


Στη συνέχεια, τα κολλάμε σε διάσπαρτα σημεία πάνω στο cupcake ενώ φροντίζουμε να φτιάξουμε κι ένα λίγο μεγαλύτερο μπαλάκι για την κορυφή. Μετά παίρνουμε τη γράνα και την καρφώνουμε στο μπαλάκι της κορυφής.

Τέλος, το ψήνουμε στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες του πηλού... και είναι έτοιμο!!


Αν το δοκιμάσετε... Καλή επιτυχία! 

Άλλα σχέδια θα βρείτε εδώ. Κάντε κλικ στην εικόνα!

     





0 Thoughts:

Δημοσίευση σχολίου

 

Featured post

Cheerful boho necklace

Ροζάριο με πολύχρωμες χάντρες και ξύλινο κυκλικό στοιχείο

Contact me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Freedom Creates. Από το Blogger.