Ideas on how to decorate your walls

Η διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού είναι από τις πινελιές που γεμίζουν το χώρο, μιλάνε για την προσωπικότητά μας και δίνουν στυλ! Ψάχνοντας στο ίντερνετ και περισσότερο στο Pinterest ανακάλυψα κάποιες φανταστικές ιδέες για το πως να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου.

Δημιούργησε γεωμετρικά σχέδια και παίξε με το χρώμα

Επίλεξε κάδρα σε διάφορα χρώματα και τοποθέτησέ τα σε τυχαίες θέσεις για να δώσεις μια ρομαντική νότα στο χώρο. Για το περιεχόμενο των κάδρων μπορείς να χρησιμοποιήσεις εικόνες σε παλ χρώματα με λουλούδια, πουλιά ή ότι άλλο σου αρέσει!

 Δημιούργησε ισορροπία

Τοποθέτησε κάδρα ίδιων διαστάσεων και χρώματος σε πλέγμα. Ειδικά, αν επιλέξεις λευκά ή μαύρα χρησιμοποίησε ασπρόμαυρες εικόνες και φτιάξε ένα τοίχο αναμνήσεων με φωτογραφίες μελών της οικογένειας. 


Χρησιμοποίησε ένα κεντρικό κομμάτι και πλαισίωσέ το με κάδρα

Μπορεί να είναι ένας μεγάλος καθρέπτης ή ένα vintage ρολόι τοίχου. Αυτό το στυλ διακόσμησης είναι ιδανικό είτε για σαλονοτραπεζαρία ή κρεββατοκάμαρα και δίνει αρχοντικό αέρα στο χώρο.


via Lookie what I did

 Αντισυμβατικό wall art

Παίξε μόνο με τα τελάρα των κορνιζών και τοποθέτησέ τα το ένα μέσα στο άλλο και σε διαφορετικά σχήματα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα τοίχου και να κρεμάσεις γύρω τους τα τελάρα των κορνιζών. Εναλλακτικά, μπορείς αντί για κάδρα να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά μεγέθη και σχήματα από καθρέπτες και να τα τοποθετήσεις σε τυχαίες θέσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις βάθος στο δωμάτιο.


Βάλε ράφια

Αν δεν θες να γεμίσεις τους τοίχους με πολλές τρύπες και καρφώματα, χρησιμοποίησε ράφια για κορνίζες. Μπορείς να τα βρεις στα ΙΚΕΑ σε δύο χρώματα κι διαστάσεις εδώ. Τοποθέτησε κορνίζες σε διάφορα μεγέθη, διάφορα διακοσμητικά

Via crafty teacher lady


Εικόνες σε καμβά για πιο artistic taste

Η επιλογή του καμβά είναι η πιο αρτιστίκ. Τα χρώματα είναι πιο ζωντανά και μπορείς να νιώσεις στις άκρες των δαχτύλων σου. Το καλό είναι ότι μπορείς να τυπώσεις όποια εικόνα θες σε καμβά είτε σε κάποιο τυπογραφείο ή ακόμα καλύτερα να το φτιάξεις μόνη σου με την τεχνική του decoupage. Stay tuned για το tutorial που έχω ετοιμάσει για το πως να φτιάξεις DIY εικόνα σε καμβά!




Περιμένω τις σκέψεις σας ή άλλες ιδέες και προτάσεις!




0 Thoughts:

Δημοσίευση σχολίου

 

Featured post

Cheerful boho necklace

Ροζάριο με πολύχρωμες χάντρες και ξύλινο κυκλικό στοιχείο

Contact me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Freedom Creates. Από το Blogger.